Toen ik in 2017 besloot voor mezelf te kiezen, veranderde mijn hele leven in no-time!

Ik heb vroeger altijd anderen voorop mezelf gesteld. Maar ik probeerde zo hard om dit anderen in te laten zien, dat ik mezelf vergat. En weet je wat de grap is.. Deze mensen wilde niet geholpen worden. Nu vind ik dat logisch klinken. Want iedereen bewandelt zijn eigen pad, op zijn of haar tijd.

Ik zag altijd zoveel kracht in mensen die ze onbenut lieten. Een kracht die ze zelf niet eens zagen. Ik probeerde met man en macht om die kracht die ik zag aan te wakkeren. Want waarom settle je als er zoveel meer in je zit? Waarom zie je je eigen kracht niet? Waarom doe je daar niks mee?

"I WAS SETTLING FOR LESS."

Totdat ik me realiseerde dat ik degene was die aan het settelen was. Ik was zo hard aan het trekken dat het tegenovergesteld gebeurde. Zij deden er niks mee. Ik had bijna geen vriendinnen, m’n toenmalige vriend maakte het uit met me, m’n broer zat in Australië en als klap op de vuurpijl gingen m’n ouders uit elkaar. Ik voelde me schuldig en verantwoordelijk en verloor mezelf helemaal.

Toen besloot ik het roer om te gooien.

Eigen gifjes maken | Bedrijfsvideo maken | Dress Your Brand | Larissa Kaashoek

In de zomer van 2017 besloot ik om uit huis te gaan. Ik wilde een plek in de stad. Een nieuwe plek. Mijn plek. Het moment dat ik de bezichtiging van wat m’n eerste appartement zou worden achter me liet en naar buiten stapte, voelde ik ineens zo’n kracht in me opkomen. Het voelde echt als mijn thuis. In de stad. Ik voelde het aan de manier waarop ik liep. Waarop ik bewoog. Waarop ik praatte. Ik kreeg zo’n krachtig energieveld om me heen.

Nu deel ik mijn verhaal, mijn reis, mijn ontwikkeling en daar inspireer en motiveer ik mensen mee. Ik kreeg van mijn coach ooit de quote van Marianne Williamson:

“We are all meant to shine. It’s not just in some of us. It’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates other”

Toen ik met man en macht iedereen om me heen probeerde “te fixen” en te pushen ging alles stroef. En sinds ik doe waar ik in geloof, sluiten er mensen aan en lopen ze met me mee. Zowel zakelijk als privé.

WAAROM VIDEO?

Je ziet vaak je eigen krachten en talenten niet die iemand anders wel in je ziet. Datgene wat jouw business zo sterk maakt. Hoe vaak zeg je wel niet tegen een ander hoe goed hij/zij bezig is maar ben je te streng voor jezelf?

Ik besef het zelf ook vaak niet en misschien herken jij jezelf hier wel in. Ik doe gewoon wat ik leuk vind en daar verdien ik geld mee. No big deal toch? Ik doe wat mij geluk brengt. En wat mij geluk brengt is mensen in hun kracht zetten en te laten zien tot wat ze allemaal in staat zijn. En die kracht zit in je. Anders had je bedrijf niet zo sterk geweest. Want: it’s all in the way you move waardoor mensen met je mee bewegen. Jij bent de reden achter je succes.

En daar is waarom ik video maak. Want ik kan het je vertellen. Ik kan naar boven halen wat verstopt zit. Maar je gaat het niet van me aannemen als ik het je zeg. Totdat je jezelf zo krachtig ziet en hoort praten op beeld en je realiseert: “Whoa, wát een powervrouw…”

En dat is waarom ik doe wat ik doe met Dress Your Brand. Het is mijn missie om high end ondernemers weer terug te brengen naar de purpose & drive van hun bedrijf.

(FUNNY) FACTS ABOUTS ME

Ik woon in een prachtig appartement in Rotterdam met het allermooiste uitzicht over de hele stad. Rotterdam heeft echt m’n hart gestolen. 

Ik zou een paar keer nadenken voordat je me gaat volgen op Instagram want ik verschijn iedere dag met m’n hoofd en gebabbel op je stories.

Ik ben één bonk energie, enthousiasme en optimisme. Ik zie nooit beren op de weg en in mijn ogen is alles mogelijk.

Ik ben een nuchtere, doortastende Rotterdamse gecombineerd met I believe in Law of Attraction (meerdere malen bewezen in de afgelopen jaren)

Volg mij op instagram

Nu deel ik mijn verhaal, mijn reis, mijn ontwikkeling en daar inspireer en motiveer ik mensen mee. Op mijn Instagram vind je bijna dagelijks veel inspiratie, motivatie en enthousiasme op het gebied van personal branding, mindset en video.

Leuk om je daar te zien!

Thank you

Bedankt voor je inschrijving.
Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.