Luister hier de nieuwste podcast aflevering

De Podcast ‘About

In deze podcast ga ik in gesprek met succesvolle ondernemers. 
Of in ieder geval ondernemers die in jouw ogen succesvol zijn en waar jij tegenop kijkt.

We kijken vaak op tegen andere ondernemers en plaatsen onze rolmodellen op een voetstuk. Waarom doen we dat eigenlijk? Het kan motiverend zijn maar het kan jezelf ook doen afvragen: “Ben ik wel goed genoeg?” Waardoor je je eigen waarde niet ziet en dat houdt je weer tegen om je business te bouwen zoals alleen jij dat kan.

Ik wil je de onzekerheden, twijfels en struggles laten zien van al deze succesvolle ondernemers.
Misschien herken je jezelf in een verhaal of situatie, of denk je: “huh, heb jij dat ook?!”
Waardoor je een beetje meer in jezelf gaat geloven.

De meest recente afleveringen

#002 - About Merel van der Wouden

“Alles komt jou altijd aanwaaien” is het vooroordeel wat veel mensen hebben over Merel. Ze heeft altijd in een ontzettende prestatiegerichte cultuur gewerkt, totdat ze niet meer kon. Maar deze aflevering gaat verder dan haar verhaal alleen. Het gaat ook over wat we in de maatschappij zien gebeuren. Over de verslaving van social media. Over transformatie. Over erbij willen horen. Merel voelde dat ze niet helemaal haar ware ik was doordat ze een stukje van haarzelf in de ijskast had gezet. Sinds ze echt in haar ware ik is gestapt, voelt ze zoveel meer flow en verlichting en is er vertrouwen.

#001 - About Tineke Zwart

Het vooroordeel over Tineke is dat mensen altijd denken dat ze uit een gespreid bedje komt. Maar ze komt uit een doodnormaal gezin uit Friesland waarin haar moeder altijd thuismoeder is geweest, haar vader meubelmaker en waarin niemand in de familie ondernemer is. Ze heeft haar groei altijd onzichtbaar meegemaakt. We hebben het onder andere over hoe Tineke hier uit gebroken is, waar ze tegenaan gelopen is, wat haar grootste onzekerheid is/was en hoe ze daarmee om is gegaan én hoe zij haar kwetsbaarheid toepast in haar business en zo júíst nieuwe klanten aantrekt.